Workshop Feng Shui tuin

3-daagse opleiding voor groene vingers

✅ Geen ervaring of voorkennis van Feng Shui (of tuinieren) nodig
✅ WANNEER: 1 tem 3 maart van 10 -17u, € 399€ (excl. 83.79€ BTW)
✅ HOE INSCHRIJVEN (max. 9 plaatsen): KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN
✅ WAAR: Alle opleidingen/ workshops in het Design Atelier, net naast de ZEN tuin te Interior Flow, Vijfwegstraat 76C, 8460 Ettelgem.

⭐⭐⭐ Na het volgen van deze opleiding – TUIN FENG SHUI – heb je:

  • Na de 1ste pittige dag een grondige stevige basis kennis over Feng Shui, de wetenschap en levenswijze voor gezond leven, voorspoed en succes.
  • Na de 2de dag jouw tuin (project) besproken in een kleine groep gelijkgestemden. Onder deskundig advies van Feng Shui expert werd jouw project onder de loep genomen om jouw (stukje van de) tuin aan te pakken met een stappenplan en checklist. Aan de hand hiervan kan je jouw project verder ontwerpen.
  • Na de 3de dag ervaarde je in de tuin van het Design atelier wat de mogelijkheden zijn qua combinatie van de 5 elementen, yin yang, sectoren volgens de windrichtingen (tuinbagua), perfect Feng Shui maten. Harmonische combinatie van planten, fruit, bloemen, moestuin, harde en zachte materialen, energiestromen, waterelementen op de juiste plaats, backing & facing, de krachtpunten in de tuin, de mogelijkheden van de Zen tuin, …
  • KLIK HIER VOOR MEER INFO  of vragen: anja@interiorflow.be  0479.679.208

Open tuin dag: zondag 26 mei & 30 juni 2024 – inschrijven niet nodig – iedereen welkom om te genieten van de harmonie in de tuin KLIK HIER VOOR MEER INFO

Dit jaar (2024) zijn we gestart met een account op Instagram: My garden My health: link
Daar kan je doorheen het jaar de groei en bloei zien van onze zalige productietuin.

Een productietuin met een Feng Shui indeling waar we blij van worden.

Stapsgewijs kwam een positieve transformatie van onze tuin met Feng Shui kennis als grootste ontwerpinvloed. Een combinatie van verschillende elementen vormen één harmonisch geheel en zorgen voor een inspirerende tuin- en werkplek. Aangezien de omgeving buiten de woning een heel grote rol speelt, is het maar logisch dat ook de tuin onder handen genomen wordt! 

Vorig jaar werd er bewust gekozen om dit ‘goed gevoel’ te delen door deel te nemen aan de open tuindagen. Een 70-tal bezoekers waren sterk onder de indruk dat ook op een kleine oppervlakte al die diversiteit kan.